2310951325 6944353581 Καρακάση 97 - Κάτω Τούμπα smaro.apostolou@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΜΑΡΩ
Εμπόριο Ηλεκτρολογικού Υλικού
Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης
 

Η Επιχείρηση της Σμάρω Αποστόλου στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, στην οδό Καρακάση 97, είναι μια αξιόπιστη και εξειδικευμένη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο του Εμπορίου Ηλεκτρολογικού Υλικού από το 1995. Με την πολυετή της εμπειρία, έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος στον κλάδο, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα από επώνυμες μάρκες.

 

Διαθέτουμε ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτουν κάθε ανάγκη στον τομέα του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και φωτισμού. Με στόχο να παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα δυνατά προϊόντα, συνεργαζόμενοι με κορυφαίες εταιρείες στον τομέα, όπως legrand, hager, schneider, geyer, Olympia, eurolamp, aca, atman, v-tac, Παναγούλας ΑΕ, Master Electronic, κ.ά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Άμεση & Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση
 

To κατάστημα δεν προσφέρει μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας αλλά και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, καθώς είναι πάντα πρόθυμοo να παρέχει επαγγελματικές συμβουλές και να εξυπηρετήσει τις ειδικές ανάγκες κάθε πελάτη.

 

Εάν αναζητάτε αξιόπιστα ηλεκτρολογικά υλικά από επώνυμες μάρκες το Κατάστημα μας είναι ο προορισμός σας. Επισκεφθείτε μας  στην Κάτω Τούμπα στη διεύθυνση Καρακάση 97 και ανακαλύψτε την ποικιλία των προϊόντων που προσφέρει, πάντα με έμφαση στην ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Αν χρειάζεστε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, τις τιμές, τις προσφορές ή οποιοδήποτε άλλο θέμα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 
 
   
   
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 2310951325 - 6944353581
   
 
 
 
 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
 
 
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
Στην επιχείρησή μας, ο στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας ηλεκτρολογικά προϊόντα και οικιακές λύσεις, συνδυάζοντας καινοτομία, αξιοπιστία και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου. Έχουμε ως αποστολή να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας με προϊόντα που ξεχωρίζουν για την απόδοση τους και την αντοχή τους στον χρόνο.
 
 
 
 
 
Με το πέρασμα των χρόνων, προσαρμόζουμε συνεχώς την επιχείρησή μας για να ανταποκρινόμαστε στις εξελίξεις της αγοράς και στις επιδιώξεις των πελατών μας. Η σταδιακή ανάπτυξή μας είναι ένας δυναμικός διαρκής διακανονισμός που προωθεί την καινοτομία, την επέκταση της γκάμας προϊόντων μας και τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε.